Coronavirus: veel thuiswerkverzoeken en hoe wij daarmee omgaan

corona-4983590_1920.jpg

De verspreiding van het Coronavirus raakt ons allemaal en heeft impact op onze manier van werken, zo merken wij dit bij ons klanten en de vele klantverzoeken die we krijgen om thuis te werken. We proberen hier zo goed als mogelijk mee om te gaan en ervoor te zorgen dat iedere klant zo snel mogelijk beschikking heeft over een goed werkende thuiswerkplek.

Elke klant is anders, de ene wil alleen ondersteuning bij de implementatie van Teams, de andere klant gebruikt een RDP naar de RDS en weer een andere doet het via VPN. Voor ons maakt het niet uit wat de klant wil, door onze brede kennis en ervaring zijn wij in staat om elke klant met zijn of haar wens omtrent het thuiswerken ondersteuning te bieden. We proberen dit zo snel mogelijk te realiseren, al zodra de aanmelding bij ons binnenkomt, omdat wij begrijpen hoe belangrijk het is in deze lastige periode waarin de scholen dichtzijn en men ook nog eens thuis moet werken. Het is voor veel bedrijven jezelf behelpen en soms lijkt het wel mission impossible, vooral als je niet gewend bent vanuit huis te werken. Wij snappen dit heel goed en daarom passen we onze oplossingen allereerst zoveel mogelijk op onszelf toe zodat we uitstekend in staat zijn om onze klanten te bedienen gedurende uitdagende situaties.

Microsoft Teams

Zo werken wij inmiddels al een tijdje met Microsoft Teams, zodat wij optimaal met elkaar in contact kunnen zijn en blijven. Teams is wat ons betreft het ideale platform om samen te werken en te communiceren in groepsverband. Het biedt een veilige, gebruiksvriendelijke en geïntegreerde oplossing om samen te werken en digitaal met elkaar te vergaderen. Zowel intern als extern. En het mooie aan Teams is dat je niet eens een Office 365 of Teams account nodig hebt om deel te nemen aan een virtuele vergadering. Je kunt iemand heel gemakkelijk uitnodigen door een Teams-vergadering te starten:

Screenshot Teams 1.png

Er wordt dan een hyperlink toegevoegd aan de vergadering. Zodra de uitgenodigde deelnemers hierop klikken worden ze naar een desktopversie van Teams geleid en kunnen ze wachten in de ‘lobby’ tot de organisator hem/haar toelaat tot de virtuele vergadering (video en/of audio), heel eenvoudig.

Voor het gemak kun je hier klikken om een handleiding van Teams in te zien en hier kun je er nog meer over lezen: https://products.office.com/nl-nl/microsoft-teams/group-chat-software?market=nl. Wil je liever gewoon even één op één contact met ons, bel ons dan beslist op 010-3600000, we maken je dan heel graag wegwijs bij het implementeren van Teams.

« Terug

Hou mij op de hoogte.

Voornaam
Tussenvoegsel
Achternaam
E-mailadres