Is uw telefonie al klaar voor 2018?

Aquesta-Is-uw-telefonie-al-klaar-voor-2018.jpg

Welkom in 2018! Een nieuw jaar met nieuwe kansen én ontwikkelingen. Een van die ontwikkelingen is dat dit het laatste jaar is waarin gebeld kan worden via ISDN. Hoogste tijd dus om over te stappen op een moderne vorm van telefonie: Hosted telefonie.

In 2019 stopt KPN met het faciliteren van ISDN lijnen. Telecombedrijven bieden dan ook geen service meer op de ISDN telefooncentrale en er zijn dan geen reserve-onderdelen meer beschikbaar. Bedrijven die nog gebruik maken van deze traditionele telefoniedienst doen er dus verstandig aan om dit jaar op zoek te gaan naar een alternatief.

Veel bedrijven zijn al overgestapt naar bellen via internet. Eerst werd de analoge lijn ingeruild voor een eigen internetserver (on premise). Ook wij hebben vanaf ons oprichtingsjaar in 2003 veel klanten op die manier gefaciliteerd.

Inmiddels verschuift de telefonie naar de Cloud en daarmee is Hosted telefonie de beste manier om als bedrijf je telefonie in te richten. Met Hosted telefonie hoef je als bedrijf namelijk geen eigen telefooncentrale meer op locatie te hebben staan, maar maak je gebruik van een grotere centrale in een datacenter op afstand.

De grootste voordelen van Hosted telefonie

1. Veel functionaliteiten

Omdat gebruik wordt gemaakt van een hele grote telefooncentrale die in een datacenter staat en waarop duizenden bedrijven zijn aangesloten, heeft deze centrale zeer veel functionaliteiten waar elk bedrijf desgewenst gebruik van kan maken. De telefonie is op die manier eenvoudig te integreren met de computer en de mobiele telefonie.

2. Flexibiliteit

Bij een Hosted telefonie oplossing hoeft een bedrijf niet te bepalen wat de capaciteit van
de telefooncentrale moet zijn. Het is heel makkelijk om onbeperkt toestellen erbij te plaatsen
en weg te halen. Daarmee kan je telefonie eenvoudig meegroeien met je bedrijf.

3. Kostenbesparing

Doordat bij Hosted telefonie niet meer zelf een centrale aangeschaft hoeft te worden, hoeft de centrale ook niet meer zelf beheerd te worden en kunnen alle traditionele telefoonlijnen opgezegd worden. Zo wordt flink op de kosten bespaard.

OZMO

Omdat telefonie een Cloud dienst is geworden, is het een ICT dienst en dus ook een van de diensten van Aquesta. Wij bieden Hosted telefonie aan via OZMO. Daarin worden alle vormen van bedrijfscommunicatie gecombineerd tot één platform met een allesomvattende en gebruiksvriendelijke gebruikersinterface. Gebruikers profiteren hiermee van alle functionaliteiten, zoals Instant Messaging, Status delen, Microsoft Outlook integratie, bellen vanuit elke toepassing, gespreksopname en nog veel meer.

Als u nog gebruik maakt van een traditionele telefooncentrale, is dit hét moment om over te stappen op Hosted telefonie. Aquesta is hierin uw logische partner. Wij adviseren en ondersteunen u hier graag bij en zorgen voor een probleemloze overstap.

Wij wensen u een succesvol 2018 met de beste telefonie oplossing! Meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

« Terug

Hou mij op de hoogte.

Voornaam
Tussenvoegsel
Achternaam
E-mailadres